Telah terjawab dimana Shaza Bae dinobatkan sebagai Dewi Remaja 2018/2019 yang telah diumumkan pada malam Sabtu, 14 Disember 2019. Final Dewi Remaja 2019 telah berlangsung dan disiarkan secara langsung menerusi Astro RIA dan RIA HD.
Acara Final Dewi Remaja telah dihoskan oleh Juara Hero Remaja 07/08, Kamal Adli bersama Amelia Henderson. Bagi menobatkan Juara Dewi Remaja, mereka di adili oleh 2 juri tetap iaitu Scha Al-Yahya dan Yusri Abd Halim bersama 2 lagi juri jemputan iaitu Dato Hj Aznil Nawawi dan Dr Soo Wincci.
Pada 2019 ini, terdapat 12 peserta yang layak bersaing di dalam Dewi Remaja 2019 iaitu Syamira, Dian, Shaza, Saidah, Nynaa Harizal, Ash, Adriana, Nina Amin, Myra, Shalin, Azra dan Amanda. Mereka telah lalui 7 minggu dengan pelbagai tugasan seperti acting, shooting underwater, shooting bersama gajah, hosting dan sebagainya. Setiap minggu juga ada penyingkiran sehingga 5 peserta akhir yang beraksi pada Final Dewi Remaja 2019
Contents
Senarai Pemenang Dewi Remaja 2019
Live update: Finale Dewi Remaja 2019 #dewiremajamalaysia #majalahremaja #remaja #dewiremaja2019
39 Likes, 0 Comments – Dewi Remaja Malaysia (@dewiremaja.malaysia) on Instagram: “Live update: Finale Dewi Remaja 2019 #dewiremajamalaysia #majalahremaja #remaja #dewiremaja2019”